Tilaa e-laskutus käyttöösi!

Tilaa kätevä ja helppo e-lasku, jolloin kuukausimaksut muodostuvat suoraan verkkopankkiisi!

Helppoa maksamista!


Jäsenmaksut tulevat ensimmäisen treenikauden jälkeen aina sähköpostiisi, jolloin voit maksaa jäsenmaksuja laskulla. Voit myös halutessasi ottaa käyttöön e-laskutuksen ja näin laskua ei tarvitse etsiä sähköpostista!

E-laskun aktivoiminen onnistuu omassa nettipankissasi. Kirjaudu omilla tunnuksillasi nettipankkiin ja valitse kohta e-laskut. E-laskujen aktivoiminen ei välttämättä onnistu pankkien mobiiliversiossa, joten se kannattaa tehdä tietokoneella.

Löydät meidät palveluntarjoajista nimellä Liikuntakeskus FUN Tampere keskusta, Sopysalit Oy tai y-tunnuksella 2616695-7. Käytä yksilöintitietona asiakasnumeroasi, jonka löydät laskun oikeasta yläreunasta. Aktivoimalla e-laskun saat jatkossa laskun suoraan nettipankkiisi, jossa voit sen hyväksyä maksettavaksi tai halutessasi valita automaattisen maksun, jolloin lasku kuittaantuu automaattisesti eräpäivänä tililtä. E-laskusopimuksen kirjautuminen kestää muutaman pankkipäivän ajan, joten seuraathan vielä sähköpostiasi siltä varalta, että e-laskusopimus ei ehdi näkyä uusimmalla laskulla.

Huomioithan, että suoraveloituksessa tilillä tulee olla katetta, jotta lasku voi veloittua.

Jos sinulla ei ole e-laskua päällä, lasku lähetetään sinulle jatkossakin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostisi siltä varalta, että lasku eksyy sinne. Jos roskaposti on jo tyhjentynyt tai et löydä laskua, lähetämme sinulle tarvittaessa uuden laskun. Voit tiedustella laskua asiakaspalvelusta tai sähköpostitse tampere@liikuntakeskusfun.fi

Voit maksaa laskun myös liikuntaseteleillä tai niiden mobiilisovelluksilla. Otamme vastaan E-passi, Smartum, Tyky, Edenred-maksuja. Voit maksaa kerralla useammakin kuukausimaksun, kaikki maksettu saldo vähennetään tulevilta laskuilta. Saat tehdystä maksusta kuitin sähköpostiisi. Sähköisillä liikuntaetuuksilla voit maksaa koska tahansa missä tahansa, paikan päälle asiakaspalveluun ei tarvitse erikseen tulla.

Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tampere@liikuntakeskusfun.fi tai tulla käymään paikan päällä - asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-ti klo 16-19.


Onko sinulla liikuntaetuuksia käytettävissä? FUNilla voit maksaa kaikkia palveluita liikuntaetuuksilla!

Lue lisää