FUN- liikunnan iloa Tampereelle!

Miten kaikki sai oikein alkunsa? Lue FUN Tampere keskustan tarina!

Yrittäjät Saija Valtanen, Pekka Lahti ja Pipsa Lahti


Liikutaan yhdessä kohti energisempää elämää!
​​​​​​​

Me ollaan Saija, Pekka ja Pipsa, entisen EasyFit Tampere keskustan ja nykyisen FUN Tampere keskustan yrittäjät!

Perustimme yrityksemme Pirkankadulle vuonna 2014 kun allekirjoitimme 10- vuotisen franchising- sopimuksen EasyFitin kanssa. Vuosien varrella kypsyi ajatus omasta brändistä ja konseptista, jota voisi kehittää itse niin paljon kuin haluaa, ja näin syntyi keväällä 2019 Liikuntakeskus FUN!

Ensimmäisen FUN- keskuksemme avasimme Lielahteen kesällä 2019, ja kun toukokuussa 2024 sopimus EasyFitin kanssa tuli päätökseen, saimme vihdoin muuttaa myös Tampere keskustan keskuksemme FUNiksi.

Meillä liikkuminen on hauskaa ja meille on mukava tulla, siitä pitävät huolen iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Jäsenillemme haluamme luoda monipuolisen keskuksen, johon treenaamaan tuleminen on aina nautinto, jotta liikunnan ilo voittaa kotisohvalle jäämisen!

Olemme kotimainen ja paikallinen yritys, joka kehittää ennakkoluulottomasti uutta liikuntakeskuskulttuuria. Asiakkaista ja henkilökunnasta välittäminen on meille sydämen asia ja olemmekin paikalla aina teitä varten. Tule mukaan nauttimaan liikunnan ilosta, hyvästä fiiliksestä ja laadukkaista liikuntapalveluista!


Asiakaslupauksemme:

Meillä laadukasta palvelua tarjoaa oikeat ihmiset, joita ovat asiakaspalvelijat ja personal trainerit. Heidän ansiosta liikkuminen meillä on hauskaa! Upean kuntosalimme sekä virtuaaliset palvelut saat käyttöösi vuoden jokaisena päivänä klo 04-24. Palveluidemme osto ja käyttö sekä keskuksessa kulku on hyvin yksinkertaista, jota helpottaa oma puhelinsovelluksemme. Kuukausijäsenyytemme on voimassa toistaiseksi 1 kk irtisanomisajalla, eli emme vaadi pitkää sitoutumista. Olemme lähellä sinun kotiasi, jotta sinun on helppo tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.


FUN- Fiilistele, Unelmoi ja Nauti!


Terveisin yrittäjät

Saija, Pekka ja Pipsa


FUNissa liikkuminen on hauskaa ja helppoa! Voit valita sinulle sopivan jäsenyyden aina kertamaksusta toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen. Kurkkaa lisätietoja jäsenyyksistä ja maksutavoista.

Lue lisää